REKISTERISELOSTE

Koskisen OyRekisteriseloste

REKISTERISELOSTE


 

Henkilötietolaki (523/1999) 10 §

Laatimispäivä 1.4.2010

1. Rekisterinpitäjä
Koskisen konserni, Koskisen Oy (sisältäen Koskitukki Oy:n)
Tehdastie 2
16600 JÄRVELÄ
Y-tunnus: 02155815

Puhelin: 020 553 41
Sähköposti: koskisen@koskisen.com

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja/tai yhteyshenkilö
Koskisen Oy, markkinointiosasto
Puh. 020 553 41

3. Rekisterin nimi
Koskisen konsernin (Koskisen Oy ja Koskitukki Oy:n) verkkopalvelujen (Koskisen, Koskitukki, Herrala Talot, Kokoa, Omistautunut Puulle) käyttäjärekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus (rekisterin käyttötarkoitus)
Rekisterin tarkoituksena on:
– Koskisen verkkopalvelujen kautta tarjottujen palvelujen ylläpitäminen
– Palveluntarjoajan ja verkkopalvelujen käyttäjän välisen suhteen hoitaminen ja kehittäminen
– Verkkopalvelujen ja niiden kautta tarjottavien palvelujen ylläpitäminen
– Koskisen konsernin tai sen alihankkijoiden sisäisten ja ulkoisten tehtävien hoitaminen siltä osin kuin ne liittyvät verkkopalveluihin tai verkkopalvelujen kautta tarjottaviin palveluihin tai tilausten taikka yhteydenottojen hoitamiseen.
– Tuottaa informaatiota käytettäväksi edellä määritellyllä tavalla Koskisen suoramarkkinoinnissa, tietojen hankinnassa ja niihin liittyvissä tehtävissä kuten asiakastietojen profiloinnissa.

5. Rekisterin tietosisältö
Rekisteriin kerätään asiakkaista yksilöintitiedot muun muassa: nimi, yhteystiedot, kiinnostuksen kohteet, toivomukset, evästeiden keräämä tieto, tilauksiin liittyvät tiedot ja edellä mainittujen tietojen perusteella muodostetut käyttäjäprofiilit sekä verkkopalvelujen kautta ostettuihin palveluihin tai tuotteisiin liittyvä taloudellinen käyttäjäinformaatio.

6. Säännönmukaiset tietolähteet
Rekisterinpitäjä rekisteröi Koskisen verkkopalveluiden käyttäjästä ne tiedot:
– jotka käyttäjä itse ilmoittaa verkkopalveluita käyttäessään
– evästeiden avulla keräämät tiedot
– lokitiedot, jotka on koottu seuraamalla verkkopalvelujen käyttöä
– yksiköt, jotka tuottavat verkkopalveluihin liittyviä palveluja, tuotteita ja lisäpalveluja
– yksiköt, jotka tuottavat logistisia palveluja kuten laskutus, rahtaus, kunnossapito jne.

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle
Tietoja luovutetaan ja siirretään Koskisen ja sen eri yksiköille tai myyntiedustajille, joista osa sijaitsee EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolella käytettäväksi edellä määritetyllä tavalla. Myös osa verkkopalvelujen ylläpitämisessä käytettävistä palvelimista saattaa sijaita EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolella.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet
Rekisteritiedot on suojattu salasanoilla tai muutoin lukituissa tiloissa. Lisäksi niitä koskevat Koskisen yleiset tietoturvaohjeet ja tietojärjestelmien sisältämiä tietoja koskevat periaatteet kuten palomuurit. Ainoastaan erikseen nimetyillä Koskisen  konsernin ja sen alihankkijoiden työntekijöillä on pääsy rekisteritietojen sisältämiin käyttäjien henkilötietoihin.

Tietosuojaseloste

Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 §

Tämän tietosuojaa koskevan ilmoituksen tarkoituksena on selvittää Koskisen konsernin (Koskisen Oy, Koskitukki Oy) myöhemmin Koskisen www-sivujen käyttäjille, miten Koskisen käsittelee Koskisen www-sivujen käyttäjistä kerättyä tietoa. Lue Koskisen sivustoja koskevat ehdot huolellisesti, ennen kuin käytät www-palveluitamme. Käyttämällä www-palveluitamme sitoudut noudattamaan näitä ehtoja.

Tietoturva
Koskisen sitoutuu noudattamaan tietojen käsittelyssä henkilötietolakia sekä muita tähän sovellettavia, Suomen lainsäädännössä yksilön tietosuojasta voimassa olevia säädöksiä.

Tietojen käsittelyn tarkoitus
Koskisen www-palvelujen henkilötietojen keräämisen tarkoituksena on toimittaa lisätietoja ja tuottaa kohdennettuja palveluita tiedon antaneille. Lisäksi Koskisen kerää tietoa Koskisen verkkopalveluita käyttäneistä. Verkkopalvelumme keräävät tietoja palvelun käyttäjämääristä, käyttötavoista, palveluiden ja sivujen käytöstä. Tätä tietoa käytetään verkkopalveluiden ja palveluiden kehittämiseen.

Henkilötietoja käytetään pääsääntöisesti kohdennettua markkinointia, tiedottamista ja myyntitoimintoja varten.

Evästeet
Palveluissa saatetaan käyttää evästeitä. Evästeet ovat käyttäjän tietokoneen kiintolevylle tallentuvia pieniä tekstitiedostoja. Evästeiden avulla Koskisen kerää tietoa siitä miten ja koska käyttäjät käyttävät Koskisen verkkopalveluita. Evästeiden käyttö verkkopalveluissa on nykyään hyvin tavallista. Jos ette kuitenkaan halua vastaanottaa evästeitä tai haluatte tiedon niiden siirtymisestä tietokoneellenne, useimmat selainohjelmat mahdollistavat evästetoiminnan poiskytkennän.

Henkilötiedot
Koskiselle ilmoittamiasi henkilötietoja käytetään palvelutarkoituksiin. Koskisen ei luovuta mitään käyttäjien henkilötietoja Koskisen konsernin ulkopuolisille tahoille. Johtuen tietojen käyttöön liittyvistä teknisistä ja käytännöllisistä ratkaisuista, tietoja saatetaan säilyttää alihankkijoiden palvelimilla tai alihankkijat saattavat käsitellä tietoja puolestamme.

Jos annat henkilötietoja toisen henkilön, kuten kollegan puolesta, oletamme, että sinulla on kyseisen henkilön lupa tietojan luovuttamiseen. Kun annat tietoja, annat samalla Koskiselle oikeuden hyödyntää kyseisiä tietoja palvelujen kohdentamisessa. Alle 18-vuotiaat eivät saa lähettää tietojaan Koskiselle ilman vanhemman tai huoltajan suostumusta. Alle 18-vuotiaat eivät myöskään saa tehdä hankintoja tai muita oikeustoimia ilman huoltajan suostumusta, ellei sovellettava laki sitä salli.

Yhteydenotot
Teillä on mahdollisuus kosksa tahansa ottaa yhteys Koskiseen tarkastaaksenne tietojenne oikeellisuus. Korjaamme tai poistamme pyynnöstänne kaikki puutteelliset, epätarkat tai vanhentuneet Teitä koskevat tiedot. Lisätietoja varten pyydämme teitä ystävällisesti ottamaan yhteyttä osoitteeseen koskisen@koskisen.com.

Teillä on myös mahdollisuus kieltää itseänne koskevien tietojen käsittely suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta samoin kuin henkilömatrikkelia ja sukututkimusta varten. Mahdolliset kiellot pyydetään lähettämään em. Sähköpostiosoitteeseen.

Koskisen pyrkii jatkuvasti kehittämään verkkopalveluitaan ja siksi myös tätä ilmoitusta saatetaan aika ajoin päivittää vastaamaan muuttuvia tilanteita. Koskisen pidättää oikeuden muuttaa tätä ”Koskisen tietosuojaperiaatetta” ja siihen linkitettyä rekisteriselostetta ja käyttöehtoja. Pyydämme teitä siksi käymään verkkopalveluissamme aika ajoin ja tarkistamaan näihin asiakirjoihin mahdollisesti tehtyjä muutoksia.

Mahdolliset muut kysymykset ja palaute Koskisen toiminnasta verkkopalvelujen ylläpitäjänä pyydetään toimittamaan verkkopalveluissa olevien yhteydenottolomakkeiden kautta tai toimittamaan osoitteeseen koskisen@koskisen.com

Koskisen - web decoration
Koskisen - web decoration

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa Koskisen uutiskirje. Saat tuoreimmat uutiset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.

TULE MEILLE TÖIHIN

Tule Koskiselle tekemään töitä puun ammattilaisten kanssa!

Katso avoimet työpaikat

Page.php

Ylös