ME OLEMME KOSKISEN

Koskisen on yli 100 vuotta puualalla toiminut arvostettu perheyritys, jonka henkilöstöä yhdistää tinkimätön omistautuminen puulle ja asiakkaille.

0 M€

Liikevaihto yksiköittäin 2019

Liikevaihto yksiköittäin

  0

  Työntekijää 2019

  Levyteollisuus
  648
  Sahateollisuus
  113
  Ohutvaneriteollisuus
  50
  Puunhankinta ja bioenergia
  39
  Muut
  150
  Koskisen OyKonserniPerheyritys

  KOSKISEN – LUOTETTAVA PUUNJALOSTUKSEN PERHEYRITYS


   

  Koskisen on yli satavuotias puunjalostuksen perheyritys. Vuosikymmenien saatossa meistä on hioutunut kansainvälinen puutuotteiden ja puunjalostuksen erikoisosaaja. Juuremme ovat Kärkölässä, missä yrityksen perustaja Kalle Koskinen aloitti sahausuransa vuonna 1909. Pienestä sahaosuuskunnasta alkanut tie on muuttanut Koskisen vuosien saatossa laadukkaiden puutuotteiden kehittäjäksi ja alueensa merkittäväksi työllistäjäksi.

  Kallen poika Kalevi Koskinen jatkoi isänsä työtä ja laajensi sahateollisuutta harjoittaneen yrityksen toimintaa vaneri-, lastulevy- ja rakennusteollisuuteen. Nykyisin yrityksen puunjalostustoimintaa kehittää aktiivisesti kolmas ja neljäs sukupolvi.

  Toimintaamme ohjaavat arvot ovat luottamus, rohkeus, luovuus ja tuloksellisuus. Kalevi Koskisen sanat: ”Jos et tiedä, mitä teet, tee ainakin eri lailla kuin muut”, ovat olleet tärkeä ohjenuora Koskisen matkalla kansainvälisesti tunnetuksi puutuotteiden valmistuksen erikoisosaajaksi. Tavoitteenamme on ylittää asiakkaidemme odotukset joka kerta. Tunnemme puutuotteidemme loppukäytön asettamat vaatimukset ja haluamme edistää asiakkaidemme liiketoimintaa innovatiivisilla tuote- ja palveluratkaisuilla. Tarjoamme asiakkaillemme kattavan puutuotevalikoiman, huippuluokan teknologian, erinomaisen myyntiverkoston, asiakkaasta aidosti huolehtivan palvelun sekä valmiuden räätälöidä tuotteita.

  Erinomaisuuden voi saavuttaa vain omistautumalla täydellisesti asialleen. Siksi Koskisen on omistautunut puulle.

  Koskisen videot

  Koskisen - web decoration
  Koskisen - web decoration

  TILAA UUTISKIRJE

  Tilaa uutiskirjeemme ja saat tuoreimmat puualan uutiset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.

  TULE MEILLE TÖIHIN

  Tule Koskiselle tekemään töitä puun ammattilaisten kanssa!

  Katso avoimet työpaikat

  Page-contacts.php

  Ylös