TALOTEOLLISUUS

Koskisen Oy on myynyt taloteollisuuden toiminnot 1.7.2019 alkaen Oiva Wood Solutions Oy:lle, joka on osa kansainvälistä sijoitusyhtiötä Mimir Invest AB:tä. Yhtiö omistaa myös rakentamisen puumateriaalien ammattilaiskauppaan keskittyvän Puumerkki Oy:n. Kauppa sisältää taloteollisuuden tuotantoyksikön Vierumäellä, ristikkotuotannon Järvelässä sekä väli- ja yläpohjaelementtituotannon Mäntsälässä.

Taloteollisuuden liiketoiminta sekä asiakas- ja toimittajasopimukset siirtyvät uudelle omistajalle 1.7.2019 alkaen ja sovitut asiakastoimitukset toteutetaan sopimusten mukaisesti. Tutut yhteyshenkilöt palvelevat jatkossakin asiakkaita ja muita yhteistyökumppaneita vanhoilla yhteystiedoilla kesäkauden ajan, uusi omistaja ja yhteyshenkilöt tiedottavat uusista yhteystiedoista elokuussa.

0

Elementtituotanto 2018

0 kpl

Kattoristikoiden tuotanto 2018

0

Taloteollisuuden työntekijöiden määrä
KoskisenKonserniTaloteollisuus

TALOTEOLLISUUS


 

Taloteollisuus tarjoaa erilaisia puuelementtiratkaisuja ammattirakentamiseen, aina pientaloista kerrostaloihin. Viime vuosina Vierumäellä sijaitsevassa taloteollisuuden yksikössä on investoitu vahvasti suurelementtien ja jättielementtien jatkojalostukseen. Julkisen puurakentamisen lisäksi, Koskisen taloteollisuus valmistaa ja myy Herralan omakotitaloja ja vapaa-ajan taloja. Herralan valikoimasta löytyy unelmien koti jokaiseen makuun.

Koskisen Taloteollisuus pitää sisällään Vierumäen talotehtaan (talotuotanto), Mäntsälän elementtitehtaan (elementtituotanto) ja Järvelän kattoristikkotehdas (kattoristikkotuotanto).

Videot

Koskisen - web decoration
Koskisen - web decoration

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tuoreimmat puualan uutiset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.

TULE MEILLE TÖIHIN

Tule Koskiselle tekemään töitä puun ammattilaisten kanssa!

Katso avoimet työpaikat

Page-contacts.php

Ylös