SAHATAVARA JA JATKOJALOSTEET

Koskisen sahalla valmistetaan sahatavaraa suomalaisesta kuusesta ja männystä. Perinteisen rakennussahatavaran ja jatkojalostetun höylätavaran lisäksi erilaisia asiakaskohtaisia täsmätuotteita sekä erikoispituuksia erityisesti puusepänteollisuuden tarpeisiin.

Koskisen OySahatavara ja -jalosteet

SAHATAVARA JA JATKOJALOSTEET
Lujaa suomalaista havusahatavaraa


 

Nykyaikainen tekniikka mahdollistaa sahatavaran laajan mittavalikoiman ja takaa tarkan mittapitävyyden.

Koskisen sahateollisuuden jatkojalostuksessa valmistetaan ulko- ja sisäverhouspaneeleita, pinta- ja pohjamaalattuja paneeleita, lattialautoja ja erilaisia komponentteja tarvittavilla työstöillä huonekaluteollisuuden tarpeisiin. Sahatavaran jatkojalosteita hyödynnetään myös kattoristikoissa ja talojen rakentamisessa.

Koskisen vuokraama Kissakosken saha on erikoistunut sahaamaan pieniläpimittaista puuta ja tuottaa terveoksaista sahatavaraa erityisesti puusepänteollisuuden tarpeisiin. Kissakosken saha tunnetaan VERA-laivausmerkistään.

KKN on Koskisen Oy:n perinteinen kuusi-, ja mäntysahatavaran laivausmerkki. KKN-sahatavara on tunnettu korkealaatuisesta suomalaisesta puuraaka-aineestaan ja valmistuksen tarkkuudesta. Sahaus, kuivaus ja lajittelu ovat laadukkaan sahatavaran peruselementtejä, jotka hoidetaan huolellisesti sertifioidun laatujärjestelmän mukaisesti. Koskisen lujuuslajiteltu sahatavara täyttää CE-merkinnän edellyttämät vaatimukset.

Valitse käyttökohde

Koskisen - web decoration
Koskisen - web decoration

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tuoreimmat puualan uutiset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.

TULE MEILLE TÖIHIN

Tule Koskiselle tekemään töitä puun ammattilaisten kanssa!

Katso avoimet työpaikat

Taxonomy.php / Sahatavara ja -jalosteet / default

Ylös