SEINÄELEMENTIT JA KATTORATKAISUT

Koskisen Oy on myynyt taloteollisuuden toiminnot 1.7.2019 alkaen Oiva Wood Solutions Oy:lle, joka on osa kansainvälistä sijoitusyhtiötä Mimir Invest AB:tä. Yhtiö omistaa myös rakentamisen puumateriaalien ammattilaiskauppaan keskittyvän Puumerkki Oy:n. Kauppa sisältää taloteollisuuden tuotantoyksikön Vierumäellä, ristikkotuotannon Järvelässä sekä väli- ja yläpohjaelementtituotannon Mäntsälässä.

Taloteollisuuden liiketoiminta sekä asiakas- ja toimittajasopimukset siirtyvät uudelle omistajalle 1.7.2019 alkaen ja sovitut asiakastoimitukset toteutetaan sopimusten mukaisesti. Tutut yhteyshenkilöt palvelevat jatkossakin asiakkaita ja muita yhteistyökumppaneita vanhoilla yhteystiedoilla kesäkauden ajan, uusi omistaja ja yhteyshenkilöt tiedottavat uusista yhteystiedoista elokuussa.

KoskisenReferencesSeinäelementit ja kattoratkaisut

SEINÄELEMENTIT JA KATTORATKAISUT
Puurakentamisen eri tarpeisiin


 

Koskisen taloteollisuus tarjoaa erilaisia laadukkaita ratkaisuja ammattirakentamiseen, aina Herrala-pientaloista kerrostaloihin. Olemme viime vuosina investoineet vahvasti suurelementtien ja jättielementtien jatkojalostukseen.

Koskisen kattoristikkotehdas vastaa rakentamisen monipuolisiin haasteisiin ja tarjoaa ratkaisuksi tehdasvalmisteiset kattoristikot, kattoelementit ja valmiit viljakuivureiden kattopaketit. Kantavat rakenteet tekevät rakennuksesta vahvan, tukevan ja turvallisen.

Kattoristikkomme ja elementtiratkaisumme ovat testattuja ja istuvat vaativimpiinkin tarpeisiin, niin kuluttajille kuin ammattirakentamisen kohteisiin.

 

Valitse käyttökohde

Koskisen - web decoration
Koskisen - web decoration

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tuoreimmat puualan uutiset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.

TULE MEILLE TÖIHIN

Tule Koskiselle tekemään töitä puun ammattilaisten kanssa!

Katso avoimet työpaikat

Taxonomy.php / Seinäelementit ja kattoratkaisut / default

Ylös