AUCKLANDIN YLIOPISTO, UUSI-SEELANTI

Aucklandin yliopiston Sir Paul Reevesin mukaan nimetty rakennus on moderni tila, joka tarjoaa opiskelijoille paljon tiloja sosiaalisen kanssakäymiseen ja opiskeluun.

Koskisen OyReferencesVaneriDekoratiivisetAucklandin yliopisto, Uusi-Seelanti

Innovatiivista, oivaltavaa ja nykyaikaista arkkitehtuuria


 

Sir Paul Reevesin mukaan nimetty rakennus Aucklandin yliopistolla Uudessa-Seelannissa valmistui vuonna 2013. Rakennuksen arkkitehtuuri on Jasmax-arkkitehtitoimiston käsialaa. Kaiken kaikkiaan rakennuksen arkkitehtuurin suunnittelu kesti neljä vuotta, ja sen tekemiseen osallistui 15 arkkitehtiä. Rakennus koostuu monesta eri osasta; mm. jaetuista tiloista opiskelijoille ja 15-kerroksisesta tornista. Arkkitehtuurin haluttiin olevan innovatiivista, oivaltavaa ja alansa huippua.

Rakennuksen pintarakenteissa on käytetty kattavasti monia eri materiaaleja: terästä silloissa, luentosalin seinillä kirsikkapyökkiä, erilaisia kivimateriaaleja lattioissa sekö painettua betonia ja lasia. Yksi käytetyistä materiaaleista on suomalainen Koskisella valmistettu koivuvaneri. Fenolipinnoitettua, dekoratiivista koivuvaneria KoskiDecor Phenolia on käytettyä seinämateriaalina useissa eri väreissä rakennuksen tiloissa.

Koskisen - web decoration
Koskisen - web decoration

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tuoreimmat puualan uutiset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.

TULE MEILLE TÖIHIN

Tule Koskiselle tekemään töitä puun ammattilaisten kanssa!

Katso avoimet työpaikat

Single-type_reference.php

Ylös