BAUKIND TARJOAA LAPSILLE VANERISTA TEHTYJÄ TILOJA LUOVUTEEN JA KEKSIMISEEN

Baukind yhdistelee leikkisää ja luovaa muotoilua käyttäen luonnollisia materiaalia kuten Koskisen dekoratiivista koivuvaneria.

Koskisen OyReferencesVaneriDekoratiivisetBaukind, Saksa

Baukind tarjoaa lapsille vanerista valmistettuja tiloja luovuuteen ja keksimiseen


 

Saksalainen arkkitehtiryhmä Baukind yhdistelee leikkisää ja luovaa muotoilua käyttäen luonnollisia materiaalia kuten Koskisen dekoratiivista koivuvaneria.  Kahdeksan hengen suunnittelutiimi on erikoistunut lapsille sopivaan arkkitehtuuriin.

Baukind on toteuttanut sisustussuunnittelun yli 60 lastentarhalle sekä sadoille lapsille rakennetuille tiloille ympäri Saksaa, Sveitsiä ja viimeisimpänä Kiinassa.

Yrityksen toinen perustaja Nathalie Dziobek-Bepler korostaa Baukindin omistautumista lapsille ja tiimin intohimoa suunnitella leikkisiä ja värikkäitä ympäristöjä. Töissään Baukindin tiimi yhdistää käytännöllisyyden, opettavaisuuden ja näyttävän ulkonäön, huomioiden rakentamisen säännöt ja normit.

Nathalie korostaa, että suunnittelun lähtökohtana on aina oivaltava teema, kuten vaikkapa sadut. Inspiraatiota suunnitteluun saadaan myös kohteen omasta ympäristöstä ja esimerkiksi Hampurin satamakaupungin lasten päiväkodissa käytettiin merikonttien värejä, jotta se muistuttaisi lapsia satamasta ja vedestä.

Tulokset ovat olleet palkitsevia, lasten avaruudellinen hahmotuskyky, luovuus ja sosiaalisuus lisääntyvät sitä ruokkivassa ympäristössä. Baukindin luova muotoilu kannustaa lapsia heidän jokapäiväisessä elämässään; se antaa virikkeitä sosiaaliseen kanssakäymiseen ja tarjoaa tilan, jossa lapset voivat keksiä, leikkiä ja kehittyä.

Eikä sovi myöskään unohtaa aikuisia! Vanhemmat ovat ylpeitä, että voivat olla osa lastensa kehitystä, ja että he voivat hyvillä mielin jättää lapsensa keskukseen leikkimään. Luova muotoilu sopii myös aikuisille, ihmiset todella viihtyvät Baukindin suunnittelemissa tiloissa.

Kysyimme Nathalielta, miksi he ovat päätyneet käyttämään KoskiDecor Eco Transparent –koivuvaneria monissa projekteissaan:

– Me suorastaan rakastamme KoskiDecorin värivalikoimaa, värit sopivat täydellisesti suunnitelmiimme ja luomaamme tyyliin. Lisäksi vanerin pinnassa näkyvän puunsyykuvion kautta ihmiset ymmärtävät, että materiaali luonnosta eli aitoa puuta. Haluamme korostaa töissämme lapsille, että luonnonmateriaalien käyttö on hyödyllistä.

– Koskisen koivuvaneri on lisäksi vankkaa ja helppoa työstää, kertoo Nathalie.

Yleensä suunnitteluprosessi etenee siten, että Baukind tekee ehdotuksen sisustussuunnistelusta ja keskustelee puuseppien kanssa sen toteutuksesta. 80–90 % kaikista osista valmistetaan etukäteen, jolloin puusepän asennusaika paikan päällä lyhenee huomattavasti.

Jos haluat tietää lisää Baukindista, vieraile heidän nettisivuillaan.

Koskisen - web decoration
Koskisen - web decoration

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tuoreimmat puualan uutiset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.

TULE MEILLE TÖIHIN

Tule Koskiselle tekemään töitä puun ammattilaisten kanssa!

Katso avoimet työpaikat

Single-type_reference.php

Ylös