BLUMENHAUS, SVEITSI

Blumenhaus tarjoaa koulutusta ja työtä erilaista apua ja tukea päivittäiseen elämään tarvitseville ihmisille. Hoitolan uusi rakennus on täynnä kirkkaita KoskiDecor Eco Transparent –värejä, jotka sopivat täydellisesti heidän värimaailmaansa.

Koskisen OyReferencesVaneriDekoratiivisetBlumenhaus, Sveitsi

Blumenhaus: elämän koti


 

Blumenhaus perustettiin vuonna 1942. Alun perin se oli idyllinen ja kaunis maatila muutamalle lapselle. Nykyään Blumenhaus on yli sadan eri-ikäisen ihmisen tukena päivittäisessä arjessa.

Blumenhaus sijaitsee Sveitsin maaseudun sydämessä idyllisissä ja upeissa maisemissa, joka henkii rauhaa ja hyvinvointia. Kokenut ja osaava henkilökunta on asukkaiden tukena ja esimerkiksi eläkeläiset voivat elää Blumenhausessa itsenäistä ja normaalia elämää.

Kesän aikana hoitola avasi uuden rakennuksen, kiitos useiden lahjoittajien. Uuden rakennuksen myötä Blumenhaus pystyy majoittamaan jatkossa 29 ihmistä enemmän. Upouuden asuntolan ovat suunnitelleet WWB Architekten AG:n arkkitehdit.  He halusivat käyttää uudessa asuntolassa vain luonnollisia ja kaupallisesti saatavilla olevia materiaaleja. Arkkitehdit päätyivät Koskisen dekoratiiviseen koivuvaneriin, KoskiDecor Eco Transparentiin. He hyödynsivät sen monipuolista värivalikoimaa monin eri tavoin ympäri rakennusta.

WWB Architekten AG:n Ueli Blaserin ja Martin Frein mukaan heillä oli usea syy valita KoskiDecor Eco Transparent –koivuvaneri:

  • vanerin reunat jättävät viilukerrokset näkyviin
  • vanerin pinnan iskun kestävyys
  • laaja värivalikoima, joka sopii hyvin Blumenhausin värimaailmaan

Uuden rakennuksen ulkokuori on tehty tiilistä, mikä sopii täydellisesti alueen perinteiseen arkkitehtuuriin. Hoitolan sisätilat ovat valoisat ja tilavat. Iloista ilmapiiriä luova sisustus näyttää dekoratiivisen koivuvanerin KoskiDecor Eco Transparentin monet erilaiset käyttömahdollisuudet seinissä, hyllyissä, tasoissa ja kaikessa sisustussuunnittelussa.

Jos haluat lukea lisää Blumenhausista, voit vierailla heidän sivuillaan.

Koskisen - web decoration
Koskisen - web decoration

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tuoreimmat puualan uutiset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.

TULE MEILLE TÖIHIN

Tule Koskiselle tekemään töitä puun ammattilaisten kanssa!

Katso avoimet työpaikat

Single-type_reference.php

Ylös