KLEINERDREI, SAKSA

Kleinerdrei-konsepti tarjoaa kaikkea, mitä alle kolmevuotiaat lapset tarvitsevat: kaupan, kätilötoimintaa sekä kursseja lapsille ja heidän vanhemmilleen.

Koskisen OyReferencesVaneriDekoratiivisetKleinerdrei, Saksa

Kleinerdrein alaosa on lasten maailma, ylhäällä myymälä aikuisille


 

Konseptin suunnittelija on Thomas Huth, saksalainen sisustussuunnittelija ja arkkitehti.

– Haasteena oli visualisoida <3:n (pienempi kuin kolme) idea kaupan muotoilussa.

Kleinerdrei-konseptilla toimiva kauppa avattiin Saksan Hampuriin heinäkuussa 2014. Thomas Huthin studio Parat sai Kleinerdrein omistajilta pyynnön suunnitella konseptia kuvaava tila.

– Halusimme suunnitella konseptin ideaa tukevan tilan, joka kertoo Kleinerdrein tarinaa ja, miksi liike näyttää siltä kuin näyttää. Samalla myymäläkonseptista tuli ainutlaatuinen.

Konseptissa kauppa on suunniteltu siten, että tasot on jaettu horisontaalisesti kahteen osaan. Alempi osa on korkeudeltaan 90 cm, joka on kolmevuotiaan lapsen keskipituus. Näin kaupassa on lapsille oma maailmansa heidän omalla korkeudellaan. KoskiDecor Eco Transparent -koivuvanerista valmistetuissa keltaisissa laatikoissa on erilaisia aktiviteetteja, kuten kurkitusaukkoja, nukketalo ja tunneli.

Yläpuoli on suunniteltu vanhemmille ja itse myymälälle. Päällekkäin pinottavat vanerilaatikot antavat monipuolisesti mahdollisuuksia tuotevalikoiman esittelylle. Laatikoissa on erilaisia hyllyjä, vaatetankoja sekä rei’itettyjä seiniä. Kaikki alle 90 cm:n korkeudessa on valmistettu keltaisesta koivuvanerista ja sen yläpuolella olevat materiaalit ovat käsittelemätöntä, puunväristä vaneria. Kaupassa on erilaisia tilanjakajia, jotka toimivat myös naulakoina ja istuimina.

Thomas Huth päätyi käyttämään Koskisen koivuvaneria, sillä hänellä oli hyviä kokemuksia tuotteesta aiemmasta projektista, jossa hän oli käyttänyt vaneria toimistopöytien tasomateriaalina.

– KoskiDecor Eco Transparent -koivuvanerin parhaat ominaisuudet ovat iskunkestävä ja laadukas pinta, luonnollinen ulkonäkö, joka tuo puunsyykuviot kauniisti esiin, ekologisuus sekä materiaalin helppo työstettävyys. Lisäksi vaneri ei vaadi esimerkiksi lakkausta, mikä vähentää työn määrää, kuvailee Thomas Huth Koskisen koivuvaneria.

Huth suositteleekin KoskiDecor-vaneriperheen tuotteita huonekalujen valmistukseen sekä sisätilojen rakentamiseen niiden hyvien ominaisuuksien vuoksi.

Lue lisää Thomas Huthin studiosta Paratista.

Lue lisää Kleinerdrei-konseptista.

Koskisen - web decoration
Koskisen - web decoration

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tuoreimmat puualan uutiset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.

TULE MEILLE TÖIHIN

Tule Koskiselle tekemään töitä puun ammattilaisten kanssa!

Katso avoimet työpaikat

Single-type_reference.php

Ylös