KONSERTTIHALLI, KATOWICE, PUOLA

Puolaan valmistunut konserttihalli on maailmanluokan konserttitalo, jossa on täydellisesti suunniteltu akustiikka. KoskiBirchUp-rakenteella valmistettu plafondi ja parvekkeet muodostavat näyttävän ja erittäin tiheänpuupinnan, jonka akustiset ominaisuudet ovat huipputasoa.

Koskisen OyReferencesVaneriDekoratiivisetKonserttihalli, Katowice, Puola

Puolan Katowicen maailmanluokan konserttitalossa käytettiin Koskisen materiaaleja


 

Puolaan valmistunut konserttihalli on maailmanluokan konserttitalo, jossa on täydellisesti suunniteltu akustiikka. BirchUp-rakenteella valmistettu plafondi ja parvekkeet muodostavat näyttävän ja erittäin tiheänpuupinnan, jonka akustiset ominaisuudet ovat huipputasoa.

Konserttihallin suuren salin jokainen parveke on uniikki yksilö, jonka toteutuksesta Konior Studion arkkitehti piirsi yksityiskohtaisen kuvan. Parveke-elementtien valmistus vaati huolellisuutta ja tarkkuutta Koskisella.

– Elementtien valmistuksessa hyödynnettiin laajaa alihankintaketjua ja sen hallitseminen oli yksi avaintekijä onnistuneen lopputuloksen kannalta, kertoo projektin päällikkönä toiminut Koskisen laatu- ja ostopäällikkö Anna-Maaret Roppola

Puolan Katowicen konserttihalliprojekti on loistava osoitus suomalaisesta puun jalostustaidosta ja ammattitaitoisesta projektihallinnasta. Koskisella on nyt valmius ja osaaminen luotuna vastaavien hankkeiden menestyksekkäälle hoidolle jatkossa.

Katso 360°-kuva konserttihallista.

Videot konserttihallista

Koskisen - web decoration
Koskisen - web decoration

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tuoreimmat puualan uutiset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.

TULE MEILLE TÖIHIN

Tule Koskiselle tekemään töitä puun ammattilaisten kanssa!

Katso avoimet työpaikat

Single-type_reference.php

Ylös