LOCKWOOD VERANDAH SHOW HOME, UUSI-SEELANTI

Verandah Show Home on maineikkaan, uusiseelantilaisen taloyrityksen Lockwoodin rakentama mallikoti Coromandel Peninsulassa.

Koskisen OyReferencesVaneriDekoratiivisetLockwood Verandah Show Home, Uusi-Seelanti

Inspiraatiota skandinaavisesta tyylistä


 

Skandinaavisesta tyylistä inspiraationsa saaneen mallikodin on tarkoitus näyttää oman kodin ostamisesta ja rakentamisesta kiinnostuneille, miten talo toimii ja miltä se näyttää. Lockwood tarjoaa taloja kaikille, jotka haluavat rakentaa talonsa tai mökkinsä itse puusta, sillä Lockwoodin talot valmistetaan valmiista puuelementeistä.

Verandah Show Home on näyttävä koti, joka on saanut vaikutteita skandinaavisesta tyylistä. Talossa on avarat huoneet ja modernit sisätilat, joista aukeaa pääsy suojaiselle sisäpihalle. Koska Lockwoodin talot valmistetaan puusta, myös sisustuksessa haluttiin käyttää puuta. Suomalainen koivuvaneri on omiaan edustamaan skandinaavista sisustustyyliä.

Lockwoodin Verandah Show Home –mallikodissa on käytetty suomalaista koivuvaneria sekä keittiöissä että kylpyhuoneissa. Koivunvärisestä KoskiDecor-tuoteperheen vanerista on valmistettu kaappeja, kaapinovia ja erilaisia pöytätasoja keittiöön sekä hyllyjä kylpyhuoneeseen.

Koskisen - web decoration
Koskisen - web decoration

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tuoreimmat puualan uutiset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.

TULE MEILLE TÖIHIN

Tule Koskiselle tekemään töitä puun ammattilaisten kanssa!

Katso avoimet työpaikat

Single-type_reference.php

Ylös