RAW STUDIOS, ETELÄ-AFRIKKA

Raw Studios on huonekalujen ja suurien puisten kohteiden suunnitteluun erikoistunut yritys.

Koskisen OyReferencesVaneriDekoratiivisetRaw Studios, Etelä-Afrikka

Raw Studios, Etelä-Afrikka


 

Nimi: Raw Studios CC
Liikevaihto: 2 000 000 randia eli reilu 200 000 eur ja on kasvussa.
Henkilöstön lukumäärä: 6

Peet van Straaten, yhtiön CEO, kertoo yhtiön toiminnasta ja Koskisen joustavasta palvelusta:

Teemme yhteistyötä arkkitehtien, sisustussuunnittelijoiden ja muiden alan toimijoiden kanssa erikokoisissa projekteissa. Sen lisäksi, että luomme suunnitteluratkaisuja muille yrityksille, olemme juuri lanseeranneet oman tuotevalikoimamme helposti liikuteltavista säilytyskalusteista. Tällä hetkellä keskitymme kotimaan markkinoille, mutta tutkimme myös mahdollisuutta viedä tuotteitamme muille markkinoille, lähinnä Eurooppaan. Päätuotteemme ovat modulaarisia säilytyskalusteita, jotka palvelevat yritysten ja kuluttajien tarpeita.

Raw Studios edustaa ja maahantuo Koskisen koivuvanerituotteita. Enimmäkseen raakavaneria, mutta myös KoskiDecoria, KoskiDecor Ecoa ja KoskiGluelamia, jota käytämme kaikissa massiivipuutuotteissamme. Ennen kuin aloitimme yhteistyön Koskisen kanssa, käytimme paikallisia tuotteita, joiden laatu oli varsin kehnoa. Yhteistyömme myötä tuotteidemme laatu ja oma osaamisemme ovat kasvaneet merkittävästi.

Ennen Koskista jouduimme murehtimaan vanerien pinnan epätasaisuudesta ja huonosta laadusta, jota meidän ei tarvitse enää edes ajatella.  Koskisen vanerien laatu on tasaista, mutta yhtä tärkeää kuin laatu on myös Koskiselta saamamme palvelu. Joustavuus ja asiakkaan toiveiden kuunteleminen ovat Koskisen vahvuuksia. Meille juuri joustavuus on erityisen tärkeää. Voin havainnollistaa sitä kertomalla pienen tarinan asiakaspalvelusta:

Saimme sopimuksen paikalliselta Coffee Companylta muutaman sadan myyntihyllyn ja kaapiston valmistuksesta, joissa halusimme käyttää yrityksen värejä.  Teimme joitakin näytteitä haluamistamme väreistä ja lähetimme ne Suomeen. Vain viikkoa myöhemmin saimme useita näytteitä takaisin (ei huonosti yritykseltä, joka sijaitsee 10 000 kilometrin päässä) ja pystyimme toimittamaan ne asiakkaalle hyväksyttäväksi.

Lisätietoja yhtiöstä: www.rawstudios.co.za

Koskisen - web decoration
Koskisen - web decoration

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tuoreimmat puualan uutiset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.

TULE MEILLE TÖIHIN

Tule Koskiselle tekemään töitä puun ammattilaisten kanssa!

Katso avoimet työpaikat

Single-type_reference.php

Ylös