ROOM³, SVEITSI

Room³ on huonekalumallisto, jonka valmistukseen käytetään Koskisen koivuvaneria. Huonekalut suunnittelee ja valmistaa sveitsiläinen puusepänyritys Müller Sempach AG, Sempach.

Koskisen OyReferencesVaneriDekoratiivisetROOM³, Sveitsi

Müller Sempach edustaa intohimoa, perinnettä, käsityötaitoa, laatua, innovatiivisuutta ja palvelua


 

Room3-malliston idea sai alkunsa isosta projektista, jossa suunniteltiin sisustus 280 huoneen opiskelija-asuntoon Lucerneen. Huonekalumalliston konsepti on yksinkertainen: modernia ja ajatonta muotoilua, jolla on selkeät linjat ja yksinkertaiset muodot. Malliston ideana on, että jokainen huonekalu on moduuli, minkä vuoksi ne täydentävät toisiaan ja voidaan myös helposti yhdistää toisiinsa.

Room³ tarjoaa korkeinta sveitsiläistä laatua: jokainen huonekalu valmistetaan tilauksesta. Materiaalit sahataan paloiksi ja työstetään eli reunat viimeistellään. Lopuksi elementit toimitetaan ja kootaan paikan päällä.

Kaikki huonekalut ovat saatavana useissa eri väreissä ja erikokoisina. Malliston perusvärit ovat musta ja valkoinen. Room³-malliston huonekalut valmistetaan 18 mm:n paksuisesta Koskisen KoskiDecor-tuoteperheeseen kuuluvasta koivuvanerista. Vanerin reunan viilukerrokset ovat näkyvissä kaikissa malliston huonekaluissa.

– Koskisen dekoratiivinen koivuvaneri on erittäin hyvä materiaali huonekaluille sen laadukkaan ja kestävän pintansa ansiosta, kertoo Markus Ign. Müller, Müller Sempachin omistaja.

Kaikissa kuvissa näkyvissä huonekaluissa on tarkkoja ja mielenkiintoisia yksityiskohtia. Esimerkiksi huonekalujen ovet avautuvat 270° ja vaatekaapit on rakennettu pyörien päälle. Nämä yksityiskohdat tekevät Room3-huonekaluista sekä kauniita että käytännöllisiä.

Jos haluat tietää lisää tästä upeasta sveitsiläisestä muotoilusta, voit vierailla heidän nettisivuillaan.

Koskisen - web decoration
Koskisen - web decoration

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tuoreimmat puualan uutiset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.

TULE MEILLE TÖIHIN

Tule Koskiselle tekemään töitä puun ammattilaisten kanssa!

Katso avoimet työpaikat

Single-type_reference.php

Ylös