THOBECK, SAKSA

Tisch Eins on desingpöytä, jonka valmistukseen on käytetty ainoastaan Koskisen koivuvaneria.

Koskisen OyReferencesVaneriDekoratiivisetThobeck, Saksa

Thobeckin Tisch Eins -pöydän valmistukseen käytetään ainoastaan koivuvaneria


 

Vuonna 2013 Thomas Beckin ja Georg Ackermann GmbH:n perustaman saksalaisen yrityksen Thobeckin valmistama pöytä on yhdistää taidokkaasti modernia muotoilua ja perinteistä käsityötaitoa. Tämän lisäksi se on hienoa esimerkki siitä, kuinka Koskisen huonekaluvanereita KoskiDecor Transparentia, KoskiDecor Eco Transparentia ja KoskiDecor Laminatea voidaan hyödyntää huonekalu- ja sisustusteollisuudessa.

  • Thomas Beck on ammatiltaan huonekalupuuseppä ja tämän lisäksi opiskellut taidetta sekä sisustusarkkitehtuuria. Berliinissä asuva Beck työsntekelee sisustusarkkitehtina sekä muotoilijana.
  • Georg Ackermann GmbH tunnetaan joustavana tavarantoimittajana puuseppien, huonekaluasentajien ja rakennusliikkeiden keskuudessa. Yrityksessä tunnetaan puuntyöstön uusimmat valmistustekniikat.

Nämä kaksi toimijaa yhdistivät voimansa sen jälkeen, kun Thomas Beck kirjoitti artikkelin tutkimustyöstään, joka käsitteli kevyttä huonekalusuunnittelua. Hän havainnollisti tutkimustaan ja ajatuksiaan useilla kevyillä, kasattavilla huonekaluilla. Tutkimustyön kautta he alkoivat yhdessä kehittää ja valmistaa tuotesarjaa, jota he myivät pian yrityksen nettisivujen kautta. Tuote, Tisch Eins, sai paljon positiivista huomiota ja pian sitä jo myytiin useiden eri kanavien kautta.

”Pöytä on yksinkertaisesti työstetty yhteen. Muotoilu on hyvin minimalistista ja teknistä. Tuotteen kokoaminen ei vaadi lainkaan ruuveja, liimaa tai työkaluja. Ainoa materiaali, jota olemme käyttäneet, on suomalainen koivuvaneri”, kertoo Beck.

Mitä tulee Koskisen vanerituotteisiin, Thomas korostaa niiden laatua ja luotettavuutta.

”Valitsin Koskisen koivuvanerin materiaalikseni yksinkertaisesti sen korkean ja luotettavan laadun vuoksi. Huonekalujemme konsepti vaatii, että vaneri on laadukasta. Meidän täytyy olla varmoja, ettei vanerilevyissä ole vikoja, koska taivutamme jalkaosia ja kiinnitämme ne jännitettyinä.”

Lisätietoa yrityksestä ja tuotteesta: www.thobeck.com.

Koskisen - web decoration
Koskisen - web decoration

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tuoreimmat puualan uutiset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.

TULE MEILLE TÖIHIN

Tule Koskiselle tekemään töitä puun ammattilaisten kanssa!

Katso avoimet työpaikat

Single-type_reference.php

Ylös