KATTORISTIKOT

Kattoristikoita käytetään omakotitalojen, rivi- ja kerrostalojen, varastorakennusten, navettojen ym. rakennusten kantavana yläpohjarakenteena.

KATTORISTIKOT
Lujat ja laadukkaat kattoristikot


 

Koskisen kattotuolit valmistetaan ympäristöministeriön hyväksymän laadunvalvonnan alaisena. Koskisen kattoristikkotehtaan ulkoista laadunvalvontaa suorittaa Finotrol Oy. Kattoristikoissa käytetään höylättyä ja lujuuslajiteltua suomalaista puuta. Ammattilaisten suunnittelemat ja piirtämät asiakaskohtaiset ristikkosuunnitelmat kuuluvat aina toimitukseen. Suunnittelussa ja lujuuslaskennassa käytetään nykyaikaisia, hyväksyttyjä ja valvottuja suunnitteluohjelmistoja. Valmiit kattotuolikuvat siirtyvät suunnittelijan koneelta suoraan sen sahan tietokoneelle, jolla ristikoitten osat sahataan.

Kattoristikoiden tuotanto

Koskisen kattoristikoitten valmistuksessa käytettävä kuusi on kuivattu 20 % kosteuteen. Sahatavara on mitallistettu höyläämällä. Naulalevyt ovat kuumasinkittyä rakenneterästä. Levyjen paksuus on 1,0 ja 1,25 mm. Jokainen ristikkosarja käy läpi tiukan sisäisen laadunvalvonnan. Laser-ohjatut kokoonpanolinjat tuovat sekä mittatarkkuutta että tehokkuutta valmistukseen. Koskisen kattoristikot ovat CE-merkittyjä.

Toimitamme kattoristikot myös P1 ja P2 paloluokan rakennuksiin.

Mittatarkkuus numeroina

Sahatavaran paksuus +/- 1 mm – ristikon pituus +/- 10 mm + 1mm / m 10 m ylittäviltä osilta – liitosten paikka voi vaihdella +/- 20 mm – vinokatkaisu 0,5 +/- 1 mm – naulalevyjen sijoitus +/- 7 mm

Kattoristikoiden tilaus ja toimitus

Pyydä tarjous kattoristikosta tai lähetä se sähköpostitse osoitteeseen puurakentaminen@koskisen.com. Valmiit kattoristikkokaaviot voit lähettää suoraan edellä mainittuun sähköpostiin tarjouksen laskentaa varten.

Valmiin ristikon toimitusaika on noin 2-3 viikkoa tilauksesta.

Kattotuolit toimitetaan sovittuna ajankohtana asianmukaisilla kuorma-autoilla suoraan rakennuspaikalle tai muuhun ostajan osoittamaan paikkaan, johon on kulkumahdollisuus puoliperävaunullisella rekalla. Auto on varustettu nosturilla. Maksimi purkuetäisyys on noin 10 metriä kuljetusautosta.

Lisätarvikkeet

Kattoristikkotilauksen yhteydessä on mahdollista tilata kulmaraudat nauloineen, tuulenohjainpahvit ja aluskate, jotka toimitetaan ristikoitten mukana työmaalle. Voimme tarjota rakentamiseen tarvittavaa puutavaraa kattoristikkoasiakkaille.

Yritysmyynti

MariT
Mari Tuominen

Myyjä, kattoristikot

Mobile: +358 44 759 4641
mari.tuominen@koskisen.com

JukkaTolppanen
Jukka Tolppanen

Myyntipäällikkö, kattoristikot

Mobile: +358 40 553 4317
jukka.tolppanen@koskisen.com

Koskisen - web decoration

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tuoreimmat puualan uutiset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.

TULE MEILLE TÖIHIN

Tule Koskiselle tekemään töitä puun ammattilaisten kanssa!

Katso avoimet työpaikat

Single-type_products.php

Ylös