Kotimaisesta, puhtaasta raaka-aineesta valmistettu pinnoittamaton lastulevy seiniin

KoskiWall on suomalainen erityisesti väli- ja ulkoseiniin suunniteltu lastulevy, joka sopii erinomaisesti rakennusteollisuuden tarpeisiin niin uudisrakentamiseen kuin erilaisiin peruskorjauskohteisiin. Valmiiksi pontattujen reunojen avulla valmistuvat helposti ja nopeasti kestävät seinät.

Koskisen OyProductsLastulevyRakentaminenKoskiWall – Seinälastulevy

Suomalainen nopeasti asennettava lastulevy seiniin

KoskiWall on pinnoittamaton lastulevy, joka sopii ennen kaikkea erilaisiin seinärakenteisiin kuten väli- ja ulkoseiniin tai sisäkattoon sekä vesikatteen aluslevyksi. Lastulevyn kiinnittämisessä voidaan käyttää tavallisia lankaneuloja tai ruuveja, minkä ansiosta levy on nopea ja helppo asentaa. Myös lastulevyn liimattavuus on hyvää luokkaa.

Aidosta puusta jalostettu lastulevy eristää ääntä

KoskiWall-seinälastulevyn lujuus on vakio tason eri suunnissa, mikä tekee siitä kestävän vaihtoehdon seiniin. Kestävään ja laadukkaaseen seinälastulevyyn on myös helppo kiinnittää raskaatkin esineet pitävästi. Koska lastulevy valmistetaan sahateollisuuden sivutuotteena syntyvästä purusta, se eristää hyvin ääntä ja toimii näin erinomaisesti mm. ulkoseinien sisäverhouksessa.

Kuivissa tiloissa käytetään pääasiassa suorareunaista 11 mm:n paksuista vakiolastulevyä. Mikäli seiniin kohdistuu suuria kuormituksia, voidaan vaihtoehtoisesti käyttää 12 mm:n paksuista suorareunaista tai pontattua lastulevyä. TG-pontattu lastulevy mahdollistaa pintapuolelle joko pusku- tai viistesauman riippuen siitä kummin päin levyjä käytetään.

Vaativampien kohteiden ja kosteiden tilojen seiniin (kosteusluokka 2) suositellaan kosteutta paremmin kestävää P5-laatuna. KoskiWall on tarpeen mukaan saatavana myös toiselta puolelta pohjamaalattuna.

Puhdas lastulevy pitää terät ehjinä

KoskiWall-lastulevyt valmistetaan Suomen ainoassa lastulevytehtaassa Järvelässä puhtaista raaka-aineista ammattitaidolla ja valmiin lastulevytuotteen laadusta huolta pitäen. Kaikissa levyissä on 90 % sahateollisuuden sivutuotteena syntyvää puuta. Raaka-aineesta erotetaan mahdollinen hiekka ja muut raskaat epäpuhtaudet tehokkaasti ennen lastulevyn valmistusta, mikä takaa tasaisen laadun ja puhtaan levyn. Levyjä voi sahata, porata ja jyrsiä kaikilla puun työstämiseen sopivilla työkaluilla, sillä laadukas lastulevy on helposti työstettävä ja se pitää sahojen terät ehjinä. Hyvässä kunnossa oleva terä leikkaa levyä paremmin ja tuo säästöjä laitteen huoltoa ajatellen.

KoskiWall-seinälastulevyn edut

 • nopea asentaa
 • helppo työstää
 • yhtenäinen ja tiivis pinta
 • helppo kiinnittää pitävästi raskaatkin esineet
 • lujuus vakio tason eri suunnissa
 • eristää hyvin ääntä
 • ympäristöystävällinen

 

KoskiWall-seinälastulevyn käyttökohteet

 • ulkoseinien sisäverhoukset
 • väliseinät
 • sisäkatot
 • vesikatteen aluslevyt (P5-laatuinen lastulevy)

Yritysmyynti

Annika Kristiansson
Annika Kristiansson

Aluejohtaja, Pohjoismaat, Iso-Britannia, Irlanti

Jari Laine
Jari Laine

Myyntipäällikkö: vaneri- ja lastulevytuotteet

Puhelin: +358 40 553 4285
jari.laine@koskisen.com

LindaRatu
Linda Ratu

Avainasiakaspäällikkö

JohannaRohrweck
Johanna Rohrweck

Asiakaskoordinaattori

Jenni Vänskä
Jenni Vänskä

Asiakaskoordinaattori

TuulaKangassalo
Tuula Kangassalo

Myyntikoordinaattori

Koskisen - web decoration

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tuoreimmat puualan uutiset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.

TULE MEILLE TÖIHIN

Tule Koskiselle tekemään töitä puun ammattilaisten kanssa!

Katso avoimet työpaikat

Single-type_products.php

Ylös