PALOSUOJATTU SAHATAVARA

Koskisen valmistaa teollisesti palosuoja-aineella käsiteltyä suomalaista kuusisahatavaraa, puupaneeleja ja ulkoverhouslautoja.

Koskisen OyProductsSahatavara ja -jalosteetSahajalosteetPalosuojattu sahatavara

PALOSUOJATTU SAHATAVARA
Palosuoja-aineella käsiteltyä kuusisahatavaraa


 

Palosuojattu sahatavara voidaan pintamaalata halutun väriseksi. Valmiiksi palosuojattu puutavara ei vaadi asiakkaalta tuotteen käsittelyä loppukohteessa, vaan tuotteet toimitetaan palosuojattuna jälleenmyyjille ja loppukäyttäjille.

Teollisella käsittelyllä varmistetaan monivaiheinen, sertifioitu ja palosuojattu puutuote. Alkukäsittelyssä puun pintaan imeytetään sinistymä-, home- ja lahonsuoja-aine, jonka jälkeen sahatavara käsitellään palosuojamaalilla. Lopuksi puutuote välimaalataan halutulla värillä. Palosuojakäsittely takaa, että puutuotteelle saadaan korkein mahdollinen paloluokka P1.

Palosuojatun sahatavaran yleisin käyttökohde on julkisivuihin käytettävä kuusiulkoverhouslauta, jota valmistamme aina 57 mm:n asti. Palosuojaominaisuudet on luokiteltu standardin SFS EN 13501-1 mukaisesti B-s1, d0-paloluokka.

Palosuojattu puutavara kestää tavanomaista pidemmän ajan paloa vastaan, eikä se syty helposti. Puutuote on myös säänkestävä. Koskisen palosuojatulla puutavaralla voidaan korvata rakenteellinen palosuojaus tai erillinen sprinklaus.

Yritysmyynti

Ari Elovaara
Ari Elovaara

Myyntipäällikkö

Puhelin: +358 40 630 1049
ari.elovaara@koskisen.com

Jesse Kuusisto
Jesse Kuusisto

Myyntipäällikkö

SariOksanen
Sari Oksanen

Myyntisihteeri

Puhelin: +358 44 759 4306
sari.oksanen@koskisen.com

Kaisa_Vaalio_web
Kaisa Vaalio

Myyntisihteeri

Koskisen - web decoration

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tuoreimmat puualan uutiset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.

TULE MEILLE TÖIHIN

Tule Koskiselle tekemään töitä puun ammattilaisten kanssa!

Katso avoimet työpaikat

Single-type_products.php

Ylös