ME KOSKISLAISET

Koskislaisia on jo yli 900 henkeä. Meitä yhdistää usko omiin kykyihimme, rohkeus uuden luomiseen ja halu tehdä laadukkaita tuotteita asiakkaillemme. Koskislaisuus on erityinen sisäisen yrittäjyyden henki, jossa jokainen haluaa antaa joka päivä parhaansa ja jota haluamme vaalia nyt ja tulevaisuudessa.

Koskisen OyTyöpaikat

TULE MEILLE TÖIHIN


 

Koskisen on suomalainen, yli satavuotias perheyritys ja puutuoteteollisuuden edelläkävijä, jolla on pitkät perinteet asiakaslähtöisessä puutuotteiden valmistuksessa. Työllistämme yhteensä yli 900 henkilöä kotimaassa ja ulkomailla niin tuotantotyössä kuin erilaisissa asiantuntijatehtävissäkin. Jalostamme puusta erilaisia tuotteita sahatavarasta ja koivuvanerista aina puurakentamisen elementteihin Järvelässä ja Hirvensalmella. Lisäksi meillä on tuotantoa Venäjällä ja Puolassa sekä edustusta Keski-Euroopasta Kiinaan asti.

Vuosittain tuotannostamme yli puolet menee vientiin. Päämarkkina-alueemme on Eurooppa, mutta toimitamme tuotteita ympäri maailmaa yli 60 eri maahan. Kansainvälisesti Koskisen tunnetaan rehtinä puun asiantuntijana, joka pitää sen, minkä lupaa.

Työnantajana olemme sitoutunut henkilöstön hyvinvoinnin kehittämiseen ja ymmärrämme sen merkityksen koko toiminnan kannalta. Panostamme henkilöstömme osaamisen kehittämiseen mm. oppisopimuskoulutusta aktiivisesti hyödyntämällä. Työhyvinvoinnista huolehtiminen on meille aivan ensiarvoisen tärkeää.  Kun henkilöstö voi hyvin, ovat myös edellytykset kannattavalle, tuottavalle ja pitkäikäiselle  toiminnalle varmalla pohjalla.

 

AVOIMET TYÖPAIKAT

 

Tehtävä

Hakuaika päättyy

Yksikkö

Paikkakunta

Tuotantotyöntekijöitä

11.10.2020

Sahateollisuus

Järvelä

Hankintaesimies

06.10.2020

Puunhankinta

muut

Lopputyöpaikka

Harjoittelupaikka

 

Avoin työhakemus

Mikäli meillä ei ole tarjolla kiinnostavaa avointa työpaikkaa, voit jättää avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä, jos osaamistasi vastaava työpaikka tulee hakuun. Lähetä avoin työhakemus.

Elämänmakuista työntekoa

Merkityksellinen työ

Tarjoamme työntekijöillemme mukavan ja turvallisen työpaikan, jossa jokaisen työ tuntuu merkitykselliseltä. Koskisen on tunnustettu henkilöstönsä kouluttaja, joka kannustaa työntekijöitään jatkuvaan itsensä kehittämiseen ja kouluttautumiseen.

Panostamme henkilöstömme kehittämiseen ja oppimiseen mm. oppisopimuskoulutusten avulla. Tällä hetkellä yli puolella Koskisen henkilöstöstä on työn ohessa suoritettu oppisopimuskoulutus ja koko ajan luku kasvaa, sillä oppisopimuskoulutukset pyörivät jatkuvasti. Koska olemme iso yritys, työntekijöillämme on mahdollisuus työnkiertoon ja monipuolisten työtehtävien oppimiseen.

 

Hyvinvointia ja liikunnan iloa

Kouluttamisen lisäksi panostamme työtekijöidemme työhyvinvointiin ja vireyteen tukemalla työntekijöiden liikuntaharrastuksia Smartum-tuella. Järvelässä työntekijöillä on mahdollisuus käydä paikallisessa uimahallissa veloituksetta sekä käyttää työpaikan kuntosalia. Työntekijöidemme käytössä on monipuolinen työterveyshuolto omissa tiloissamme. Työterveyshenkilökuntamme tuntee työn sisällön ja työolosuhteet ja pystyy näin parhaiten tukemaan työssä jaksamista.

Tarjoamme työtekijöillemme myös mahdollisuuden työpaikkaruokailuun kaikilla Suomessa sijaitsevilla tuotantolaitoksillamme. Työpaikkaruokaloissamme on panostettu terveelliseen, monipuoliseen ja maukkaaseen ruokaan.

 

Me koskislaiset

Koskisen - web decoration

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tuoreimmat puualan uutiset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.

TULE MEILLE TÖIHIN

Tule Koskiselle tekemään töitä puun ammattilaisten kanssa!

Katso avoimet työpaikat

Page-jobs.php

Ylös